На Овните им предстои труден, но интересен ден. Не се страхувайте

...
На Овните им предстои труден, но интересен ден. Не се страхувайте
Коментари Харесай

Хороскопът на Павел Глоба за 20 септември: ОВЕН – труден, но интересен ден; СТРЕЛЕЦ – на път да решите труден пъзел

На Овните им следва сложен, само че забавен ден. Не се опасявайте от спомагателни задания и по-голяма отговорност. Денят е благоприяте

н за бизнес, чийто триумф зависи от решенията на значими хора. През деня не забравяйте за околните си – те търпеливо чакат внимание и грижи.

Телец

Днес ще се занимавате по-скоро с домашни, в сравнение с с професионални проблеми. Аурата способства за смяна на възгледите за каузи и достижения сега. Мислете за бъдещето и вашите стремежи скоро ще се осъществен. През деня си коства да се видите с другари.

Близнаци

Доброто ви въодушевление няма да ви напусне още дълго време. Имате доста мощ и сила и шанс във финансовите каузи. Избягвайте споровете, тъй като вашето внимание може мощно да обиди някого.

Рак

Ракът ще има прекрасен ден. Аурата предизвиква пътуването, срещата с другари и приемането на нови известия. Въпреки че имате свободен ден, помислете за курсове и образования, които ще ви бъдат потребни в бъдещата ви кариера. Отделете време да се отпуснете и да обмислите нови хрумвания и оферти.

Лъв  

Сега звездите са на ваша страна, тъй че в този момент е най-хубавото време за взимане на значими решения. Независимо дали става дума за персоналния ви живот или кариерата ви, можете да извършите огромна разлика и в двете.

Дева

Хората през днешния ден ще бъдат положителни към вас и ще ви простят повече от нормално. Денят е подобаващ за помиряване с врагове, изглаждане на разногласия и недоразумения. Помислете и за развлечения и отмора.

Везни 

Ако връзката ви е била неприятна в последно време, в последна сметка ще се усъвършенства. Не се ядосвайте на хората и не се обвинявайте за нищо. Денят е добър за отмора, ред и мемоари. Помнете сънищата си, тъй като те могат да бъдат оракулски.

Скорпион 

На Скорпионите им следва забавен ден. Аурата предизвиква положителни хрумвания за разрешаване на сложни житейски обстановки. На сутринта помислете за проектите си и какво ви би трябвало, с цел да сте щастливи.

Стрелец

Тема, която неотдавна ви вълнува, в действителност си заслужава. Вие сте на път да решите сложен пъзел. Не бързайте с нищо, по-добре изчакайте подобаващия миг. Бъдете изобретателни и привличайте вниманието на другите.

Козирог

Добър ден за Козирог. Доверете се на приятелите си и не отхвърляйте предложения за обществени събития. Имате късмет да създадете забавни другари, които ще ви вдъхновят за нови хрумвания.

Водолей

Днес вашето семейство и другари ще ви оказват помощ да разрешите сложни проблеми, в това число финансови. Водолеите ще бъдат обзети от отвращение и мързел, когато мислят за домакинските си отговорности. Денят е удобен за радостно развлечение и сполучливи срещи с другари.

Риби

Днес Рибите ще бъдат в стихията си. Аурата предизвиква нехайно развлечение и непредвидени срещи. Идеите, които ще ви хрумнат през днешния ден, ще бъдат доста забавни. Помощта на обичан човек ще бъде незаменима. Това ще ви помогне бързо да преодолеете всички зародили компликации.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР